Åbningstider:

Man-Ons: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00

Tidsbestilling:

Telefon: 44 91 91 44
Vagt: ring og følg vejledningen

Praktisk info:

Vi er medlem af Den Danske Dyrlægeforening

Jobmuligheder på Herlev Dyreklinik

Herlev Dyreklinik søger veterinærsygeplejerske

 
 

Vil du arbejde på en klinik i udvikling med høje faglige ambitioner, og med fokus på arbejdsmiljø? Så søger vi en dygtig og engageret VSP til vores team.

Herlev Dyreklinik er en moderne privatejet dyreklinik i konstant udvikling. Klinikken råder over avanceret udstyr bl.a. over digital røntgen, tandrøntgen, GE logiq E10-ultralydsscanner, blod- og urinanalyseapparater, udstyr til kikkertoperationer, laser, broncho- og rhinoskop og en CT-scanner.

Vi lægger vægt på et hyggeligt arbejdsklima og høj faglighed, og vi er blandt de klinikker som scorer allerhøjest i arbejdsmiljøundersøgelser. Vi tilbyder mange faglige og sociale arrangementer i løbet af året, da vi ved, hvor vigtig socialt samvær er. Vores kunder er glade for at komme i klinikken og det er vigtigt, at du kan levere god service og være imødekommende overfor både gæster og kollegaer, også når det går stærkt.

 
 

Vi har hver vores fag- og ansvarsområder, og det vil derfor være en fordel hvis du har et interesseområde. Der er mange fagområder i klinikken, blandt dyrlægerne er vi en øjenpaneldyrlæge, en masterstuderende i onkologi, en masterstuderende i ortopædi, en masterstuderende i kirurgi, en dyrlæge som arbejder med tænder og en dyrlæge som er ved at afslutte en certificering i dermatologi. Så der er rig mulighed for at kunne forfølge en interesse.

Vi har en alsidig dagligdag, og du skal kunne trives med at der til tider kan være travlt.

 
 

Stillingen er på 30-37 timer, opstart snarest muligt.

 
 

Send din ansøgning til: job@herlevdyreklinik.dk. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet. Har du yderligere spørgsmål kan de rettes til ovennævnte e-mail, eller på tlf: 44 91 91 44, spørg efter Thea.