Herlev Dyreklinik sundhedsplan til hund

Herlev Dyreklinik tilbyder dig en sundhedsplan, så vi sammen kan sikre din hunds sundhed og helbred. Med sundhedsplanen får du en del besparelse på de årlige ydelser, samt rabatter på en række produkter/ydelser.

 

Fordele ved vores sundhedsplan til hund

20% Rabat på øjenlysning
20% Rabat på laserbehandlinger
10% Rabat på tandrens
10% Rabat på neutralisation
10% Rabat på foder, kosttilskud, godbidder og legetøj

 

Sundhedstjek

Ved et sundhedstjek undersøger dyrlægen din hund helbredstilstand, dette gøres ved at spørge dig om din hunds adfærd og aktivitetsniveau, om din hund tisser og har afføring som normalt, samt din kats appetit og drikkevaner.

Dyrlægen udfører også en grundig klinisk undersøgelse af din hund, hvor hud og pels, kønsorganer, slimhinder, knogler og led, kløer, øjne, øre, tænder og mundhule undersøges.

Det årlige sundhedstjek gør det muligt for dyrlægen at opdage små forandringer hos din hund, der kan indikere på begyndende sygdom. Jo tidligere en sygdom bliver opdaget og behandling påbegyndt, jo større chance er der for helbredelse.

Ved mistanke om sygdom kan det være nødvendigt for dyrlægen at udføre yderligere undersøgelser der ikke er inkluderet i sundhedsplanen.

 

Vaccination

Det er vigtigt at vaccinere dit kæledyr, da det forebygger alvorlige sygdomme og lidelser hos din hund, og samtidig forhindrer spredning af sygdomme til andre dyr og mennesker. Vi er glade for a vores kunder er gode til at få vaccineret deres dyr, og dette gør at vi sjældent ser de sygdomme vi vaccinere mod. Med sundhedsplanen bliver din hund vaccineret med den store vaccinepakke hver 3. år, den dækker mod Hundesyge, Parvovirus, smitsom leverbetændelse, leptospirose og kennelhoste. (Nobivac DHPPI L4 + Respira Bb) Derefter får din hund den årlige vaccination som dækker mod Parvoinfluenza, leptospirose og kennelhoste (PI, L4 og Bb)

Andre vaccinationer såsom rabies, er ikke inkluderet i sundhedsplanen. Du beslutter i samråd med dyrlægen hvilke vaccinationer din hund skal have

 

Tandtjek

En del hunde lider af tandproblemer, da det kan være svært at se tegnene på tandproblemer. Ved at få undersøgt din hunds tænder regelmæssigt kan vi være proaktive på alvorlige tandproblemer. Ved et tandtjek tjekkes hundens mund og tænder, for at se om hunden har brug for tandrensning. Hvis der er behov for tandrensning, aftales der en tid til dette. Tandrensning er ikke inkluderet i sundhedsplanen, men der gives 10 % rabat på tandrensning.

Negleklip

Lange negle er ubehageligt for hunde, og kan ændre den måde hunden går på, hvilket kan medføre unødig stor belastning på led og knogler. Hvor ofte en hund skal have klippet negle variere fra hund til hund, men hver anden måned er vores anbefaling til den typiske hund. I sundhedsplanen er der inkluderet 6 negleklip om året hos en sygeplejerske.

Veterinærsygeplejerske konsultation

I sundhedsplanen er der inkluderet en årlig konsultation hos en veterinærsygeplejerske på 20 min. Denne konsultation kan bruges til at tjekke din hunds vægt og snakke om fodring af netop din hund, eller til en snak om din hunds adfærd. Overvægt hos hunde er medvirkende årsag til en del sygdomme, slidgigt, hjerteproblemer og sukkersyge. Det kan være svært for ejere at vurdere hvor meget din hund bør veje. Ved en kontrolvejning vejer en veterinærsygeplejerske din hund og vurdere hundens huld, samt snakker med dig om fodring og motion af netop din hund

 

Rabat på tandrens

Vi tilbyder 10% rabat på tandrens + tandrøntgen. Dette svarer ca. til 250,- i rabat.

 

Rabat på neutralisation

Ved tilkøb af sundhedsplan kan vi også tilbyde 10% på neutralisation til hund
Spar 300,- på kastration og 500,- på sterilisation, til den hund som sundhedsplanen er oprettet i

 

Rabat på øjenlysning

Vi tilbyder 20% rabat én gang om året, på en øjenlysning hos vores øjenpanelsdyrlæge Nerry Kamstrup. Her undersøges for de forskellige øjensygdomme der findes hos hunde. Under selve øjenlysningen undersøger dyrlægen både den forreste del af øjet og den bagerste del af øjet.

Nerry udsteder ECVO-godkendte øjenattester når øjenlysningen er færdig.

 

Rabat på laserbehandlinger

Vi tilbyder 20% rabat på laserbehandlinger. Ved hjælp af koncentreret laserlys kan du fremme kroppens helingsproces, blodgennemstrømningen i vævet, bekæmpe inflammation samt lindre smerter effektivt. Man kan benytte dette tilbyd til alle slags skader. Og er især god til hunde med hudproblemer, eller til hurtigere heling efter en operation.

 

Rabat på foder, kosttilskud, legetøj + godbidder

Vi tilbyder 10% rabat på foder, kosttilskud og på vores brede udvalg af legetøj og plejemidler i butikken.

Rabatten gælder ikke receptpligtig medicin eller loppe/flåtmidler.