Vi åbner op i nye og større lokaler i juni 2024, og søger i den forbindelse endnu en kollega og skifter navn til Herlev Dyrehospital.

Vil du arbejde på et dyrehospital i rivende udvikling og med høje faglige ambitioner? Så søger vi en dygtig og engageret dyrlæge til vores team.

Herlev Dyrehospital bliver et moderne privatejet dyrehospital. Hospitalet råder over avanceret udstyr bl.a. digital røntgen, tandrøntgen, ultralydsscanner, blod- og urinanalyseapparater, udstyr til kikkertoperationer, laser, broncho- og rhinoskop og en CT-scanner. Med andre ord er der rig mulighed for at udleve dine faglige ambitioner.

Vi lægger vægt på et hyggeligt arbejdsklima og høj faglighed. Vores kunder er glade for at komme i klinikken og det er vigtigt, at du kan levere god service og være imødekommende overfor både klienter og kollegaer, også når det går stærkt.

Vi har en alsidig dagligdag, og du skal kunne trives med at der til tider kan være travlt.

Hvem vi søger:

  • Du er en erfaren og en faglig kompetent dyrlæge, der er passioneret omkring dit arbejde og stræber efter at levere den bedst mulige pleje til vores patienter og følge med i den seneste udvikling inden for dit felt.
  • Travle perioder er udfordrende, men du trives i dem. Du bevarer overblikket, er organiseret og forbliver rolig og professionel, når der er fart over feltet.
  • Du er menneskeklog og er god til at aflæse og kommunikere med kollegaer og kunder.
  • Du har tålmodighed og overskud til at levere en god kundeservice.
  • Du er en holdspiller, der værdsætter teamet og finder glæde i fælles succes.

Stillingen er på 32-37 timer, med opstart 1. juni eller snarest herefter.

Send din ansøgning til: job@herlevdyreklinik.dk senest d. 26/4-24. Har du yderligere spørgsmål kan de rettes til ovennævnte e-mail, eller på tlf: 44 91 91 44, spørg efter Thea.

www.herlevdyreklinik.dk