pinHerlev Ringvej 9, 2730 Herlev
phone-iconRing til Herlev Dyreklinik 44 91 91 44
Medlem af den Danske Dyrlægeforening ddd logo

Bookmark and Share
Kemisk kastration er et alternativ til en kirurgisk kastration. Det kan man vælge hvis ens hund er sund, rask og kønsmoden. Kemisk kastration foregår ved at lægge et implantat ind under huden på hunden med en tyk nål. Implantatet frigiver løbende et stof som fører til at hunden bliver midlertidigt infertil, dvs. at den ikke kan få hvalpe. Derudover dæmpes hanlig adfærd i nogle tilfælde. Stoffet virker ved at nedregulere produktionen af sædceller og de hanlige kønshormoner, herunder testosteron. Effekten holder i gennemsnitligt 6 eller 12 måneder afhængigt af hvilket implantat der vælges, hvorefter et nyt implantat skal ilægges, hvis man ønsker at bibeholde den kemiske kastration. 

Du skal som ejer være opmærksom på, at der først er effekt af implantatet efter 4-6 uger. Er formålet med implantatet at sætte hanhunden sammen med ikke steriliserede tæver, bør man derfor vente min. 6 uger med dette. Er det en tæve i løbetid, som din hanhund skal gå sammen med, anbefales det at vente 8 uger med at sætte dem sammen. De fleste hanhunde vil ikke have levedygtig sæd tilbage efter 6 uger, men det er set i enkelte tilfælde. Kemisk kastration kan også anvendes til kønsmodne ildere. 

Var du klar over, at meget af det udstyr du finder i en dyreklinik er udstyr, som du også kan finde på et hospital til mennesker? En dyreklinik kræver udstyr til røntgenundersøgelser, ultralydsundersøgelser, operationer, bedøvelse, tandlægerøntgen, tandlægeudstyr, øjenundersøgelser og øjenkirurgi, laboratorium, sterilisering af instrumenter, bedøvelse, kirurgi og ortopædkirurgi. Vi investerer meget i at have udstyr der kan give dit kæledyr den bedste hjælp og sikkerhed.

Derudover kræves der mange instrumenter til forskellige typer operationer. Et lille operationssæt indeholder omkring 10 instrumenter. Og dem bruges der en del af dagligt. For større operationer er det ikke unormalt at der skal 20-30 forskellige instrumenter i brug.
Finansiering af din betaling!

Herlev Dyreklinik kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde nem finansiering af din betaling.

Ansøg her:

Låneberegner

Ansøg her..

Udskyd betalingen i 6 mdr.Klik her…

Vent 6 måneder med at betale!

Det koster kun et oprettelsesgebyr.

0 renter – 0 afdrag de første 6 mdr..

Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling.Det er nemt!

1.     Udfyld ansøgningsformularen og trykker send.

2.     SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

3.     Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives enten digitalt ved brug af Nem-ID eller med en fysisk underskrift.

4.     Ved digital underskrift med Nem-ID returneres svaret automatisk til SPARXPRES. Vælger du at underskrive med en fysisk underskrift, skal gældsbrevet returneres til SPARXPRES pr. post.

5.     Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Herlev Dyreklinik.Eksempler på månedlig betaling på et: 6 mdr. rente- & afdragsfri lån

Lånebeløb

Lånet kan indfries

efter 6 mdr. med kr.

Ydelse ved tilbagebetaling efter den rente- og afdragsfri periode:12 mdr.24 mdr.

36 mdr.

3.000

3.400

320

178

131

6.000

6.400

601

334

247

12.000

12.600

1.183

658

485

18.000

18.900

1.775

986

728

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse.   Endvidere forudsættes betaling via BS. Fortrydelsesret iht. MFL § 12a.

Standardomkostnings-

information

6 mdr. rente- og afdragsfri.

(Lån indfries efter 6 mdr.)

6 mdr. rente- og afdragsfri.

(Lån med afvikling efter 6 mdr.)

Kreditbeløb

10.000 kr.

10.000 kr.

Løbetid

6 mdr.

18 mdr. (6+12 mdr.)

Ydelse

0 kr.

986 kr. (12 mdr.)

Særlige vilkår

De første 6 mdr. afdrages lånet ikkeSamlede kreditomk.

500 kr.

11.827 kr.

Samlede tilbagebetalt

10.500 kr.

1.827 kr.

Årlig debitorrente

0,00 % Fast 6 mdr.

0,00 % Fast 6 mdr.

25,05 % Variabel 12 mdr.

ÅOP

10,3 %

17,6 %

             
Øvrige oplysningerOmkostninger, gebyrer, renter m.v. pr. 1.04.2016.6 mdr. Rente- & afdragsfri Lån:

       Rente pr. mdr. er 0,00 % i de første 6 måneder svarende til en fast årlig debitorrente på 0,00 %.

       Indfries lånet ikke inden 6 mdr. stiger renten til 1,88 % pr. mdr. svarende til en variabel årlig debitorrente på 25,05 %

       Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 400 kr. max. 1.500 kr.

Øvrigt:

•                            Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.

•                            Gebyr for aftaleændring 100 kr. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter 400 kr.

•                            Gebyr for rykkerskrivelse 100 kr.Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering.Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16 %. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.Fortrydelsesret og klageadgang:

Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.

Vi tilbyder selvfølgeligt at microchippe dit kæledyr. Vi microchipper også gerne et kuld hvalpe eller killinger, når de er til sundhedseftersyn. På den måde behøver du ikke bestille flere tider og få andre til at chippe.

Det er et lovkrav at dyr fra 2011 skal have microchip for at kunne få EU-pas, så de kan rejse til udlandet.

Læs om de nye EU-pas fra 28. december 2014

Siden 1993 har alle hunde i Danmark skulle være ID-mærket og registreret i Dansk Hunderegister.

Microchippen lægges under huden på venstre side af halsen. Du kan stadig få ID-mærket dit dyr med en tatovering.

Underkategorier

Herlev Dyreklinik har udstyr og faciliteter til undersøgelse af de fleste sygdomme.

Vi har flere konsultationsrum, digitalt røntgen og scanningsudstyr. Vi har en moderne operationsstue og faciliteter til tandbehandling af både hunde og katte.
Derudover har vi et in-house laboratorium.

Du kan få rådgivning både omkring fodring, pleje og rejse med dyr af vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker.
Tandsygdomme er noget vi giver stor opmærksomhed på. Desværre lægger man ikke ofte mærke til tandsygdomme eller sygdomme imundhulen på sin hund eller kat, men mere end halvdelen af alle hunde og katte over tre år har tandsygdomme.
Vi har top-professionelt udstyr til behandlingen af tænder.
Se hunden Messi få renset tænder på Herlev Dyreklinik:

Nedenfor kan du klikke og læse artikler om tænder og tandsygdomme hos fx kaniner og marsvin.
Desuden kan du læse om hvordan man børster tænder på sin hund. Det er noget vi anbefaler, som du kan se i videoen af Messi.

Nyt fra klinikken

HUSK! VACCINATIONSDAG FOR KANINER D.18/1-2018

HUSK! VACCINATIONSDAG FOR KANINER D.18/1-2018 🐰🥕

Der er desværre stadig kaniner der dør af kaningulsot type 2 i lokalområdet. Derfor har vi lavet endnu en vaccinationsdag, hvor du har mulighed for at få vaccineret din kanin imod sygdommen kaningulsot type 2 (VHD-2). Sygdommen er yderst smitsom og smitter ved direkte kontakt mellem kaniner og vi mennesker kan bære denne virus på vores tøj og redskaber.
Virussen har en dødelighed på næsten 100% og der findes desværre ingen behandling. Derfor anbefaler vi at alle kaniner bliver vaccineret selvom de er indekaniner og ikke kommer i kontakt med andre, da vi mennesker kan bære virussen, eller smitten kan overføres via grene, urter og græs og derved give virussen videre.
Læs mere …

Vores nye dyrlæge, Katie Svane Lindhe


Dyrlæge Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2006 og hun har arbejdet på flere store klinikker siden hun blev uddannet.
Hun har opnået stor erfaring indenfor almen praksis, kirurgi og tandkirurgisk arbejde og er dygtig til kaniner og kanintænder.
Katie har de seneste år været at finde på Vangede Dyreklinik, men er startet på Herlev Dyreklinik pr 1. oktober 2017.

Vi er superglade for at byde Katie velkommen.

Kristian og Thea

Nu kan du få svar på blodprøve samme dag!

Vi har fået nye moderne blodanalyseapparater på klinikken, og kan derfor undersøge dit kæledyrs blodprøve og få svar samme dag.

Vi er godt i gang med at bruge disse skønne apparater, og glæder os over også at kunne tilbyde denne service til dig, hvis behovet skulle opstå.


Du kan få lavet en hæmatologisk undersøgelse på dit kæledyrs blod, hvor vi ser på røde og hvide blodlegemer.
Du kan også få lavet en biokemisk undersøgelse hvor vi ser på andre af blodets indholdsstoffer. Det kan for eksempel være urinstof eller andet som man kan bruge til at undersøge nyrernes funktionsevne.

Bestil tid hos dyrlægen? Ring 44 91 91 44 eller klik på knappen.

© 2015 Herlev Dyreklinik

Herlev Ringvej 9 - Tlf: 44 91 91 44 - CVR 32048161