pinHerlev Ringvej 9, 2730 Herlev
phone-iconRing til Herlev Dyreklinik 44 91 91 44
Medlem af den Danske Dyrlægeforening ddd logo

Bookmark and Share

Dyrlæge søges til nyoprettet stilling på Herlev Dyreklinik

Vi får mere og mere at lave, og vi søger derfor endnu en dyrlæge til vores team. Du vil blive 4. dyrlæge på klinikken, hvis øvrige personale tæller en fagveterinærsygeplejerske i anæstesi, en veterinærsygeplejerske, en receptionist/bogholder og 3 veterinærsygeplejeskeelever.
Herlev Dyreklinik er en ny og moderne dyreklinik i kraftig udvikling. Klinikken råder over moderne udstyr, bla. digitalt røntgen og tandrøntgen, ultralydsscanner, blodanalyse- og urinanalyseapparater fra Idexx, broncho- og rhinoskop, og klinikkens seneste investering er en spritny 32 slice CT-scanner, som står klar i starten af foråret, og som vi glæder os meget til at komme i gang med at bruge. Der er derfor rig mulighed for faglig udvikling, sparring og selvstændigt ansvar.
Vi ser positivt på, at du har interesse eller erfaring indenfor et specialområde.
Vi lægger vægt på et hyggeligt arbejdsklima og en åben omgangstone, vi sætter faglighed højt, og du skal have lyst til at medvirke til en dagligdag, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Vi har nogle fantastiske klienter, som føler sig godt taget i mod i klinikken, og du skal have lyst til at fastholde den gode kundeservice.

Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Thea eller Kristian Kamstrup på klinikkens tlf: 44 91 91 44, eller mobil tlf (Thea): 50 82 60 18. Stillingen er nyoprettet og på 30-37 timer ugentligt, med start 1. juni eller snarest herefter. Stillingen er som udgangspunkt vagtfri. Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 5/4-19.


Har du søgt en stilling vender vi tilbage.

poter.pngpoter1.pngpoter2.pngpoter.pngpoter1.pngpoter2.png

Bestil tid hos dyrlægen? Ring 44 91 91 44 eller klik på knappen.

© 2015 Herlev Dyreklinik

Herlev Ringvej 9 - Tlf: 44 91 91 44 - CVR 32048161