Åbningstider:

Man-Ons: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00

Tidsbestilling:

Telefon: 44 91 91 44
Vagt: ring og følg vejledningen

Praktisk info:

Herlev Dyreklinik ISO certificeredeVi er ISO-certificerede

Tandrensning til hund

Sådan foregår en tandrensning til hund

Skal din hund have en tandrensning, bedøver vi hos Herlev Dyreklinik hunden, så den kan sove under behandlingen, og så vi kan komme ordentligt til. Hunden får ilt og overvåges med en monitor under hele tandrensningen, hvilket betyder, at den er i trygge hænder fra start til slut.  Vi bruger den mest sikre bedøvelse på Herlev Dyreklinik (Sevofluran), som også benyttes på humane hospitaler. Tandstenene fjernes via ultralyd, og tænderne poleres efterfølgende med pimpsten, så de bliver glatte og fine igen og for at mindske fremkomsten af ny plak.

Forebyggelse

Efter tandrensningen bør du være opmærksom på at vedligeholde en god tandhygiejne, der er med til at forebygge fremtidige tandproblemer. Løft jævnligt læberne på din hund og hold øje med tandkød og tænder. Du forebygger mod dannelsen af tandsten og risiko for tandkødsproblemer ved at fodre hunden med tørkost af god kvalitet og ved jævnligt at børste tænder på den med en blød tandbørste og eventuelt hundetandpasta. God tørkost og eventuelle gnaveben er med til at kradse tandsten af og på den måde sikre en god tandhygiejne.

Skal din hund have en tandrensning?

Hos Herlev Dyreklinik har vi en mangeårig erfaring med tandrensning på samtlige hunderacer. Tandrensning foregår hurtigt og uproblematisk, og ved at give din hund en tandrensning forebygger du mod generende og alvorlige tandkødssygdomme.

Vil du vide mere om fordelene ved tandrensning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 91 91 44.

Find os på Herlev Ringvej 9 i Herlev.