Åbningstider:

Man-Ons: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00

Tidsbestilling:

Telefon: 44 91 91 44
Vagt: ring og følg vejledningen

Praktisk info:

Herlev Dyreklinik ISO certificeredeVi er ISO-certificerede

Konsultation

På Herlev Dyreklinik har vi udstyr og faciliteter til undersøgelse af de fleste sygdomme ved hunde, katte, kaniner og andre smådyr ved vores dyrlæge.

Bliver dit kæledyr sygt bestræber vi os på at du allerede samme dag kan få en tid til behandling og undersøgelse hos en dyrlæge. Bliver din hund syg, så kan du ringe på vores normale telefonnummer.
Vi har på Herlev Dyreklinik mulighed for at undersøge din syge hund, kat eller kanin ved hjælp af følgende: 

 • Tre konsultationsrum
 • Ultralydsundersøgelse
 • Røntgenundersøgelse med digital røntgen
 • Tandrøngten
 • CT scanning
 • Tandbehandlingsrum
 • Sterilt operationsrum
 • Laboratorium
 • Laserkirurgi
 • Endoskopi
 • Fysioterapi
 • Laserterapi
 • Akupunktur

Vi har en moderne operationsstue til operation af hunde, katte og kaniner. Det kan være sterilisation, kastration, avancerede bløddelsoperationer, korsbåndsoperationer og frakturer. Derudover har vi faciliteter til tandbehandling af både hunde og katte.
Vi har et in-house laboratorium til de fleste undersøgelser.

Du kan få rådgivning både omkring fodring, pleje og rejse med dyr af vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Kom ned i vores butik og få rådgivning omkring fodring af dit kæledyr.

Billeddiagnostik

Billeddiagnostisk kan vi på Herlev Dyreklinik tilbyde dig flere muligheder.
Vi har flere billeddiagnostiske hjælpemidler. CT-scanner, digital røntgen, tandrøntgen, ultralyd og endoskopi.

Vi tilbyder optagelser til vurdering i Kennelklubben for HD, AA etc.

Derudover har vi tilknyttet eksterne dyrlæger, både i forbindelse med specielle ultralydsscanning og ved second opinion af optagelser.
Dette har vi gjort for at være sikre på at du få den bedste vurdering af dit hund eller kats røntgenbilleder og ultralydsundersøgelse.
Læs mere om ultralydsundersøgelser på hund, kat og andre kæledyr herunder. Du kan også læse om røntgenundersøgelse på hun, kat, kanin og andre kæledyr.

Konsultation Kirurgi Tandbehandling

Tandsygdomme er noget vi giver stor opmærksomhed på. Desværre lægger man ikke ofte mærke til tandsygdomme eller sygdomme imundhulen på sin hund eller kat, men mere end halvdelen af alle hunde og katte over tre år har tandsygdomme.
Vi har top-professionelt udstyr til behandlingen af tænder.
Se hunden Messi få renset tænder på Herlev Dyreklinik:

Nedenfor kan du klikke og læse artikler om tænder og tandsygdomme hos fx kaniner og marsvin.
Desuden kan du læse om hvordan man børster tænder på sin hund. Det er noget vi anbefaler, som du kan se i videoen af Messi.

Medicinske sygdomme hos hund og kat

Medicinske sygdomme

Lidelser i urinveje, leveren, mavetarmkanal, huden, hjertet kan være medicinske sygdomme. I fagsprog hedder emnet intern medicin.

Medicinske sygdomme er ofte ikke lette at diagonsticere og de kan kræve at dyret undersøges på mange måder. Blodprøver og urinprøver er helt standard for at kunne få en fornemmelse af patienten. Derudover kan vi ultralydsscanne, tage røntgenbilleder og tage vævs- og celleprøver og se på dem i mikroskopet.

Det kan virke stort for mange dyreejere, men vi tager altid den korteste vej til at stille en diagnose. Det betyder også at vi er nød til at finde ud af hvilke veje vi ikke skal ned af for at stille en diagnose. Her er vores erfaring vigtig for at kunne undgå at tage flere test end der er nødvendige.

Den korrekte diagnose er det vigtigste for den medicinske patient og for at kunne helbrede lidelsen.

Vi har på Herlev Dyrehospital erfaring i medicinske patienter, eget laboratorium, ultralyd og røntgen og har samarbejde med kolleger og referencelaboratorier. Alt dette for at give dit kæledyr den optimale behandling.

Den medicinske patient skal nogle gange have speciel fodring for at afhjælpe et skadet organ. Vi har i klinikkens butik et stort udvalg af kosttilskud og diæter til hunde og katte.

Microchipping

Vi tilbyder selvfølgeligt at microchippe dit kæledyr. Vi microchipper også gerne et kuld hvalpe eller killinger, når de er til sundhedseftersyn. På den måde behøver du ikke bestille flere tider og få andre til at chippe.

Det er et lovkrav at dyr fra 2011 skal have microchip for at kunne få EU-pas, så de kan rejse til udlandet.

Læs om de nye EU-pas fra 28. december 2014

Siden 1993 har alle hunde i Danmark skulle være ID-mærket og registreret i Dansk Hunderegister.

Microchippen lægges under huden på venstre side af halsen. Du kan stadig få ID-mærket dit dyr med en tatovering.