Åbningstider:

Man-Ons: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00

Tidsbestilling:

Telefon: 44 91 91 44
Vagt: ring og følg vejledningen

Praktisk info:

Herlev Dyreklinik ISO certificeredeVi er ISO-certificerede

Sundhedsplan til dig med hund

Herlev Dyreklinik tilbyder dig en sundhedsplan, så vi sammen kan sikre din hunds sundhed og helbred. Med sundhedsplanen får du en del besparelse på de årlige ydelser, som din hund alligevel skal have foretaget hos dyrlægen og mere til!


Du får mulighed for at dele udgifterne til din hunds sundhed ud på faste månedlige betalinger samtidig med at du sparer penge. Vi har også sammensat en række procenter du kan spare i løbet af hele året.

 

Fordele ved vores sundhedsplan til hund

Sundhedstjek

Ved et sundhedstjek undersøger dyrlægen din hunds helbredstilstand. Dette gøres ved at spørge dig om din hunds adfærd og aktivitetsniveau, om din hund tisser og har afføring som normalt, samt din hunds appetit og drikkevaner. Dyrlægen udfører også en grundig klinisk undersøgelse af din hund, hvor hud og pels, kønsorganer, slimhinder, knogler, led, kløer, øjne, øre, tænder og mundhule undersøges. Det årlige sundhedstjek gør det muligt for dyrlægen at opdage små forandringer hos din hund, så vi kan være proaktive i tilfælde af på begyndende sygdom. Jo tidligere en sygdom bliver opdaget og behandling påbegyndt, jo større chance er der for helbredelse. Ved mistanke om sygdom kan det være nødvendigt for dyrlægen at udføre yderligere undersøgelser der ikke er inkluderet i sundhedsplanen.

Vaccination

Det er vigtigt at vaccinere dit kæledyr, da det forebygger alvorlige sygdomme og lidelser hos din hund, og samtidig forhindrer spredning af sygdomme til andre dyr og mennesker. Vi er glade for a vores kunder er gode til at få vaccineret deres dyr, og dette gør at vi sjældent ser de sygdomme vi vaccinere mod. Med sundhedsplanen bliver din hund vaccineret med den store vaccinepakke hver 3. år, den dækker mod Hundesyge, Parvovirus, smitsom leverbetændelse, leptospirose og kennelhoste. (Nobivac DHPPI L4 + Respira Bb) Derefter får din hund den årlige vaccination som dækker mod Parvoinfluenza, leptospirose og kennelhoste (PI, L4 og Bb)

Andre vaccinationer såsom rabies, er ikke inkluderet i sundhedsplanen. Du beslutter i samråd med dyrlægen hvilke vaccinationer din hund skal have.

Baermann undersøgelse

Vi anbefaler at få hunden tjekket for hjerte-/lungeorm hver 6. måned. I sundhedsplanen er der inkluderet 1 Baermann-undersøgelser om året. Ved en Baermann skal du indsamle afføring 3 dage i træk og aflevere det på klinikken, mandag-torsdag kl. 8-15. Spørg endelig på klinikken hvis i har behov for mere information.

Tandeftersyn

En del hunde lider af tandproblemer, da det kan være svært at se tegnene på tandproblemer. Ved at få undersøgt din hunds tænder regelmæssigt kan vi være proaktive på alvorlige tandproblemer. Ved et tandtjek tjekkes hundens mund og tænder, for at se om hunden har brug for tandrensning. Hvis der er behov for tandrensning, aftales der en tid til dette. Tandrensning er ikke inkluderet i sundhedsplanen, men der gives 10 % rabat på tandrensning.

 

Negleklip

Lange negle er ubehageligt for hunde, og kan ændre den måde hunden går på, hvilket kan medføre unødig stor belastning på led og knogler. Hvor ofte en hund skal have klippet negle variere fra hund til hund, men hver anden måned er vores anbefaling til den typiske hund.I sundhedsplanen er der inkluderet 6 negleklip om året hos en sygeplejerske.

 

Konsultation hos veterinærsygeplejerske

I sundhedsplanen er der inkluderet en årlig konsultation hos en veterinærsygeplejerske på 20 min. Denne konsultation kan bruges til at tjekke din hunds vægt og snakke om fodring af netop din hund, eller til en snak om din hunds adfærd. Overvægt hos hunde er medvirkende årsag til en del sygdomme, slidgigt, hjerteproblemer og sukkersyge. Det kan være svært for ejere at vurdere hvor meget din hund bør veje. Ved en kontrolvejning vejer en veterinærsygeplejerske din hund og vurdere hundens huld, samt snakker med dig om fodring og motion af netop din hund.

yderligere rabat til dig med sundhedsplan

 • 20% Rabat på årlig øjenlysning
  Her undersøges den forreste og den bagerste del af øjet for de forskellige øjensygdomme der findes hos hund. Vores øjenpaneldyrlæge Nerry udsteder efterfølgfende ECVO-godkendte øjenattester
 • 20% Rabat på laserbehandlinger
  Ved hjælp af koncentreret laserlys kan du fremme kroppens helingsproces, blodgennemstrømningen i vævet, bekæmpe inflammation samt lindre smerter effektivt. Man kan benytte dette tilbud til næsten alle slags skader – og er især god til hunde med hudproblemer, eller til hurtigere heling efter en operation.
 • 10% Rabat på tandrens og -røntgen
  Dette svarer ca. til 250,- i rabat
 • 10% Rabat på neutralisation
  Spar 300,- på kastration og 500,- på sterilisation, til den hund som sundhedsplanen er oprettet i.
 • 10% Rabat på foder, kosttilskud, legetøj og godbidder
  Vi tilbyder 10% rabat på foder, kosttilskud og på vores brede udvalg af legetøj og plejemidler i butikken. Rabatten gælder ikke receptpligtig medicin eller loppe/flåtmidler.

Læs vores betingelser for sundhedsplan her