Åbningstider:

Man-Ons: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00

Tidsbestilling:

Telefon: 44 91 91 44
Vagt: ring og følg vejledningen

Praktisk info:

Herlev Dyreklinik ISO certificeredeVi er ISO-certificerede

Sundhedsplan til dig med kat

Herlev Dyreklinik tilbyder dig som katteejer en sundhedsplan, så vi sammen kan sikre din kats helbred.

Med sundhedsplanen får din kat en årlig vaccination, og meget andet og mulighed får at dele udgifterne til din kats sundhed ud på faste månedlige betalinger samtidig med at du spare penge.

 

Sundhedstjek

Ved et sundhedstjek undersøger dyrlægen din kats helbredstilstand, dette gøres ved at spørge dig om din kats adfærd og aktivitetsniveau, om din kat tisser og har afføring som normalt, samt din kats appetit og drikkevaner.

Dyrlægen udfører også en grundig klinisk undersøgelse af din kat, hvor hud og pels, kønsorganer, slimhinder, knogler og led, kløer, øjne, øre, tænder og mundhule undersøges.

Det årlige sundhedstjek gør det muligt for dyrlægen at opdage små forandringer hos din kat, der kan indikere på begyndende sygdom. Jo tidligere en sygdom bliver opdaget og behandling påbegyndt, jo større chance er der for helbredelse.

Ved mistanke om sygdom kan det være nødvendigt for dyrlægen at udføre yderligere undersøgelser der ikke er inkluderet i sundhedsplanen.

 

Vaccination

Det er vigtigt at vaccinere dit kæledyr, da det forebygger alvorlige sygdomme og lidelser hos din hund, og samtidig forhindrer spredning af sygdomme til andre dyr og mennesker. Vi er glade for a vores kunder er gode til at få vaccineret deres dyr, og dette gør at vi sjældent ser de sygdomme vi vaccinere mod.

Med sundhedsplanen bliver katte vaccineret mod Herpesvirus, Katteinfluenza og kattesyge. (Purevac RCP)

Andre vaccinationer kan også være relevant for dit dyr, fx rabies, men disse vacciner er ikke inkluderet i sundhedsplanen. Du beslutter i samråd med dyrlægen hvilke vaccinationer din kat skal have.

 

Tandeftersyn

En del hunde lider af tandproblemer, da det kan være svært at se tegnene på tandproblemer. Ved at få undersøgt din kats tænder regelmæssigt kan vi være proaktive på alvorlige tandproblemer.

Ved et tandtjek tjekkes kattens mund og tænder, for at se om katten har brug for tandrensning.

Hvis der er behov for tandrensning, aftales der en tid til dette. Tandrensning er ikke inkluderet i sundhedsplanen, men der gives 10 % rabat på tandrensning.

 

Negleklip

Inde katte kan få brug for at få klippet negle, for at forhindre at neglene vokser ind i trædepuderne eller at katten sidder fast i ting. Hvor ofte en kat skal have klippet negle variere fra kat til kat, men vi anbefaler hver 2. måned.  I sundhedsplanen er der inkluderet 6 negleklip om året hos en sygeplejerske.

Veterinærsygeplejerske konsultation

I sundhedsplanen er der inkluderet en årlig konsultation hos en veterinærsygeplejerske på 20 min. Denne konsultation kan bruges til at tjekke din kats vægt og snakke om fodring af netop din kat, eller til en snak om din kats adfærd.

Overvægt hos katte er medvirkende årsag til en del sygdomme, slidgigt, hjerteproblemer og sukkersyge.

Det kan være svært for ejere at vurdere hvor meget din kat bør veje. Ved en kontrolvejning vejer en veterinærsygeplejerske din kat og vurdere kattens huld, samt snakker med dig om fodring og aktivering af netop din kat.

yderligere rabatter til dig med sundhedsplan til kat

 • Rabat på tandrens

  Vi tilbyder 10% rabat på tandrens + tandrøntgen. Dette svarer ca. til 250,- i rabat.

 • Rabat på neutralisation

  Ved tilkøb af sundhedsplan kan vi også tilbyde 10% på neutralisation på den kat sundhedsplanen er oprettet ved.
  140,- rabat på kastration og 160,- rabat på sterilisation

 • Rabat på øjenlysning

  Vi tilbyder 20% rabat én gang om året på øjenlysning hos vores øjenpaneldyrlæge Nerry Kamstrup. nder selve øjenlysningen undersøger dyrlægen både den forreste del af øjet og den bagerste del af øjet. Nerry udsteder ECVO-godkendte øjenattester når øjenlysningen er færdig.

 • Rabat på laserbehandlinger

  Vi tilbyder 20% rabat på laserbehandlinger. Ved hjælp af koncentreret laserlys kan du fremme kroppens helingsproces, blodgennemstrømningen i vævet, bekæmpe inflammation samt lindre smerter effektivt. Man kan benytte dette tilbyd til alle slags skader. Og er især god til hunde med hudproblemer, eller til hurtigere heling efter en operation.

 • Rabat på foder, kosttilskud, legetøj + godbidder

  Vi tilbyder 10% rabat på foder, kosttilskud og på vores brede udvalg af legetøj og plejemidler i butikken. Rabatten gælder ikke receptpligtig medicin eller loppe/flåtmidler.

Læs betingelserne til sundhedsplan her