pinHerlev Ringvej 9, 2730 Herlev
phone-iconRing til Herlev Dyreklinik 44 91 91 44
Medlem af den Danske Dyrlægeforening ddd logo

Finansiering:
KatHundAbdomenBlre.jpgKatHundThorax.jpgKatHundThoraxThorax.jpgKatHundAbdomenBlre.jpgKatHundThorax.jpgKatHundThoraxThorax.jpg
Vi kan tage røntgenbilleder på Herlev Dyreklinik og har røntgenanlæg og digital optagelse. Vores røntgenplade er den med den højeste opløsning på markedet, således kan vi se selv meget fine strukturer. Vores plade gengiver 4,9 liniepar/mm, hvilket er en del bedre end de fleste andre anlæg, der viser omkring 3,5-4 liniepar/mm.  

Der kan være flere årsager til at vi foretager en røntgenundersøgelse på dit dyr. Det er et diagnostisk redskab vi bruger når vi har brug for at se knogler fx i forbindelse med gigt eller knoglebrud. Vi bruger også røntgenoptagelser til at se de indre organer på dit dyr og nogle gange kan vi se interessante genstande i maven på et dyr.


Hos mange hunderacer skal man have fastlagt hvilken status de har for hofteledsdysplasi (HD) og albueledsarthrose (AA/AD) for at få dem godkendt som avlsdyr i DKK-regi.

Dyrlæge Thea Kamstrup og dyrlæge Kristian Kamstrup er godkendt hos Dansk Kennelklub, DKK til at tage HD, AA/AD-røntgen.
Man skal forud for undersøgelsen have købt en rekvisition på Dansk Kennelklubs side Hundeweb for at man skal kunne sende billederne ind.

Nogle gange kan det være nødvendigt at give dyret en let bedøvelse for at vi kan lave en god optagelse. Derfor anbefaler vi at du har fastet dit dyr i 4-6 timer, hvis det er muligt inden undersøgelsen.

Derudover kan vi foretage røntgenoptagelser af tænderne med vores dentale røntgenanlæg. Det er et vigtigt redskab i forbindelse med tandbehandlinger.

Where to purchase Solaraze gel (Diclofenac Sodium 3%) without a prescription canada Cardiovascular events included angina, myocardial infarction, myocardial ischemia, and coronary heart disease check my reference.

Bestil tid hos dyrlægen? Ring 44 91 91 44 eller klik på knappen.

© 2015 Herlev Dyreklinik

Herlev Ringvej 9 - Tlf: 44 91 91 44 - CVR 32048161