pinHerlev Ringvej 9, 2730 Herlev
phone-iconRing til Herlev Dyreklinik 44 91 91 44
Medlem af den Danske Dyrlægeforening ddd logo

Bookmark and Share
Finansiering:

Medicinske sygdomme

Lidelser i urinveje, leveren, mavetarmkanal, huden, hjertet kan være medicinske sygdomme. I fagsprog hedder emnet intern medicin.

Medicinske sygdomme er ofte ikke lette at diagonsticere og de kan kræve at dyret undersøges på mange måder. Blodprøver og urinprøver er helt standard for at kunne få en fornemmelse af patienten. Derudover kan vi ultralydsscanne, tage røntgenbilleder og tage vævs- og celleprøver og se på dem i mikroskopet.

Det kan virke stort for mange dyreejere, men vi tager altid den korteste vej til at stille en diagnose.  Det betyder også at vi er nød til at finde ud af hvilke veje vi ikke skal ned af for at stille en diagnose. Her er vores erfaring vigtig for at kunne undgå at tage flere test end der er nødvendige.

Den korrekte diagnose er det vigtigste for den medicinske patient og for at kunne helbrede lidelsen.

Vi har på Herlev Dyrehospital erfaring i medicinske patienter, eget laboratorium, ultralyd og røntgen og har samarbejde med kolleger og referencelaboratorier. Alt dette for at give dit kæledyr den optimale behandling.

Den medicinske patient skal nogle gange have speciel fodring for at afhjælpe et skadet organ. Vi har i klinikkens butik et stort udvalg af kosttilskud og diæter til hunde og katte.

Bestil tid hos dyrlægen? Ring 44 91 91 44 eller klik på knappen.

© 2015 Herlev Dyreklinik

Herlev Ringvej 9 - Tlf: 44 91 91 44 - CVR 32048161